BP IIUM GEMILANG


 
PortalHomeGalleryFAQRegisterLog in

Share | 
 

 macam mane nak attract mentor datang mass gath???

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
azam_ramli
Dean
Dean
avatar

Number of posts : 399
Points : 6779
Registration date : 2009-03-16
Age : 35
Location : Tower 1, PETRONAS Twin Tower

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Fri Apr 24, 2009 7:22 pm

Ye le tu esan...cam le ade org nak fitnahkan ko tu. Layakkah ko untuk difitnah?Popularkah anda?
Back to top Go down
azam_ramli
Dean
Dean
avatar

Number of posts : 399
Points : 6779
Registration date : 2009-03-16
Age : 35
Location : Tower 1, PETRONAS Twin Tower

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Fri Apr 24, 2009 7:25 pm

Kan ke Akmal kate nak wat program2 camtu tiap2 sem at least sekali? Ape lagi...
Back to top Go down
ehsansurur
Deputy Canselor
Deputy Canselor
avatar

Number of posts : 504
Points : 6789
Registration date : 2009-03-16
Age : 33
Location : Kg. Baru

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Sat Apr 25, 2009 8:13 pm

fitnah ni sape2 pon bole kena zam.kalo akmal nak buat program aku ok je.
Back to top Go down
azam_ramli
Dean
Dean
avatar

Number of posts : 399
Points : 6779
Registration date : 2009-03-16
Age : 35
Location : Tower 1, PETRONAS Twin Tower

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Sun Apr 26, 2009 12:20 am

Ha....ha...betul tu sesape pun bleh difitnah!

Nak gi lawatan ke mane lg ek?buat berkelah pun ok jer...simple is better.
Back to top Go down
dadidai
Super Senior
Super Senior
avatar

Number of posts : 30
Points : 6318
Registration date : 2009-03-14
Age : 32
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Mon Apr 27, 2009 6:45 pm

berkelah di pantai yang indah,
bermacam acara digubah..lalalala

teringat lagu untuk kelas muzik masa darjah 3.

buatlah family day. boleh jalan jauh2 sikit. teringat seorg rakan kerja yang buat reunion kat 1 resort yang xmewah pun. just bayar rm100 tuk 2hari 1mlm kot. ops, ni saja nak berkongsi. mmg mahal la kalo nak byr kan especially utk students.

so, mari fikir cara lain yang boleh have fun. yang penting dpt sambutan yang memberangsangkan daripada kalangan mentor. kalo free tapi respond nye hidup segan mati tak mahu, lu fikirlah sendiri! hehe..

jomlah wat aktiviti. jomlah.. jomlah.. rindu nak jmp mentor2 ni. jomlah.. jomlah..
Back to top Go down
http://dadidai.blogspot.com
akmal
Deputy Dean
Deputy Dean
avatar

Number of posts : 273
Points : 6562
Registration date : 2009-03-18
Age : 30
Location : My room..eheheeh...

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Tue Apr 28, 2009 4:21 am

shotsem, ingt nk bwk bdk2 ne gi zoo negara...

ramai y dh cadang nk k sana...

nk inculcate apreciate alam sekitar pulak...

uhuhuhuh...

setuju?
Back to top Go down
akmal
Deputy Dean
Deputy Dean
avatar

Number of posts : 273
Points : 6562
Registration date : 2009-03-18
Age : 30
Location : My room..eheheeh...

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Tue Apr 28, 2009 4:23 am

utk aktiviti2 khas buat mentor2 plak....

kt buat aktiviti piknik...

sgt stuju piknik tuh...

mkn bwk potluck...

jimat pon jimat blanja...

sempoi pn mmg sempoi....
Back to top Go down
akmal
Deputy Dean
Deputy Dean
avatar

Number of posts : 273
Points : 6562
Registration date : 2009-03-18
Age : 30
Location : My room..eheheeh...

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Tue Apr 28, 2009 4:25 am

mentee xleyh lah nk bawak pegi kt sungai o pantai...

bimbang soal keselamatan...

parents pon risau...

lau piknik kt tasik titiwangs tu plak...hmmm...ok ker?
Back to top Go down
akmal
Deputy Dean
Deputy Dean
avatar

Number of posts : 273
Points : 6562
Registration date : 2009-03-18
Age : 30
Location : My room..eheheeh...

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Tue Apr 28, 2009 4:27 am

mentee xminat kot nk gi piknik kt tasik titiwangsa...lau buat pon, kna plan aktiviti nyer...

mcm...spt...cthnyer....

jogging bramai2...

ohohohoh...
Back to top Go down
engku
Senior
Senior
avatar

Number of posts : 19
Points : 6321
Registration date : 2009-03-17
Age : 31
Location : Siddiq C4.2

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Wed Aug 05, 2009 10:17 pm

Sy agree dgn cdgn mengadakn aktiviti2 riadah ni.. Dgn program2 mcm ni br kita bleh kenal dgn mentor2 yg kita kurang kenal.. Sbb kita akan berada dlm group2 yg ahli2nya b'cmpur..
Kalau kita tgk dalm mass meeting mentor2 selalu duduk dgn geng2 diaorg je.. Jarang nk b'cmpur dgn mentor2 lain.. Selain tu, sy rs keseronokan time mass meeting dlm Gemilang skrg dh hilang disebabkn ukhuwwah antara mentor2 yg x mantap jika dibandingkan dgn sblm2 ni.. so, first thing that we have to do is to correct our intention in Gemilang and then improve the relationships among mentors by organizing programmes like family day and etc... bila dh mantap ukhuwwah, InsyaAllah automatically hati akan t'panggil utk dtg mass gath & terus berbakti untuk Gemilang.. Very Happy
Back to top Go down
akmal
Deputy Dean
Deputy Dean
avatar

Number of posts : 273
Points : 6562
Registration date : 2009-03-18
Age : 30
Location : My room..eheheeh...

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Sat Aug 08, 2009 2:42 pm

war2 kn ttg forum neh..senior, junior, y dh grad, suma leyh bkump kt cni bkenalan n saling tukar2 pndapat...y junior bleh ty senior kt cni gk..everybody can share their view for the bettermenth, the growing n the development of gemilang...insyaALLAH...
utilize forum sbaik2nya...
connect the society...
Back to top Go down
akmal
Deputy Dean
Deputy Dean
avatar

Number of posts : 273
Points : 6562
Registration date : 2009-03-18
Age : 30
Location : My room..eheheeh...

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Sat Aug 08, 2009 2:57 pm

nk wt lawatan utk mentee sem dpn...
open for suggestion...open for volunteers y nk tolong organize n sukseskn lawatan neh...
anything can roger me...after ECC nk open for volunteer registration..eheheheh....
do contact: 013-6288164...or email... yul_kidz@yahoo.com *wink* Wink

ehehehe.....
Back to top Go down
zahirah
Multimedia
Multimedia
avatar

Number of posts : 148
Points : 6413
Registration date : 2009-03-12
Age : 31
Location : Sungai Petani, Gombak

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Sat Aug 08, 2009 11:38 pm

FYI, dah diwar2kan kepada semua mentor...tp registration masih xmemuaskan...
siap wat handbills tp masih xmendapat sambutan... Sad

ira setuju ngan cadangan berkenaan... Smile

_________________
"No matter what u do, do it becoz u want to do it not becoz u want to attract attention of others"

I.K.H.L.A.S

http://zahirahz.blogspot.com
Back to top Go down
http://zahirahz.blogspot.com
*erynsukehijau*
Junior
Junior


Number of posts : 2
Points : 5998
Registration date : 2009-08-09
Age : 29
Location : melaka

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Sun Aug 09, 2009 1:35 am

sy slaku mentor baru pon amt agree ngn tema
KUATKAN UKHUWAH IKATKAN HATI...
mmg ble hati da bertaut 2 msg2 akn jd rjn nk dtg mass gath...
bkn saje 2,tp wat pape keja skalipon...
tnpa berkire n xknl pnt lelah...

bile hati da kuat,br ade teamwork n ukhuwah yg bgs, tol x??
heheh...pndi jek kn??

mmg nk build relationshp 2 susa cm ble dpt respon yg kurg ok n msg2 cm nk xnk je lyn...
tp at least kte cube ntok ajk2 n provoke lbh sket la kot dr phk senior2 ni...

i.e. iftar every kamis mmg bgsla...
lau nk lg best,every weekend ajk r riadah skali ke...
mmg susa nk ajk rmi2 tp stat sket2 lm2 jdk bkt gak kn??heheh..

juz bg idea..
sowila lau ngarot...
nway,juz nk mtk maap awl2 coz kdg2 jrg join prog gemilang coz sy ni dak suksis..hhehe
tp sy try gak bg komitmen sckpnye...insyaAllah..abg2 n akak2..pliz teach me.. Pom Pom Girl
Back to top Go down
akmal
Deputy Dean
Deputy Dean
avatar

Number of posts : 273
Points : 6562
Registration date : 2009-03-18
Age : 30
Location : My room..eheheeh...

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Fri Aug 14, 2009 3:10 pm

lau cm tuh....wt aktiviti jogging kt female area sungai kt blkg tuh...pg2 ahd...sapa available dtg r..o..ohohoho...lau rajen, wt piknik skali blkg tuh..ahahah...riadah tu beb...! xdpt g tasek titiwangsa, dpt g sana pn jdk r...kehkehkeh...
< aq bg cadangan srius sbenanya..p kpala tgh bdenyut2..ckp pn dh jd cm xbtol...uhuuu...
Back to top Go down
ehsansurur
Deputy Canselor
Deputy Canselor
avatar

Number of posts : 504
Points : 6789
Registration date : 2009-03-16
Age : 33
Location : Kg. Baru

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Tue Aug 18, 2009 4:39 pm

kalau buat piknik kat mahallah female lagi la ramai mentor laki dtg.hehe.
Back to top Go down
akmal
Deputy Dean
Deputy Dean
avatar

Number of posts : 273
Points : 6562
Registration date : 2009-03-18
Age : 30
Location : My room..eheheeh...

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Mon Aug 24, 2009 11:29 am

ahahahahah...
iyolah...
Back to top Go down
dadidai
Super Senior
Super Senior
avatar

Number of posts : 30
Points : 6318
Registration date : 2009-03-14
Age : 32
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Tue Aug 25, 2009 2:01 pm

ada plan yang best ke? (aku tibe2 nyampuk sbb aku dah lama aku x masuk sini) Very Happy
Back to top Go down
http://dadidai.blogspot.com
ehsansurur
Deputy Canselor
Deputy Canselor
avatar

Number of posts : 504
Points : 6789
Registration date : 2009-03-16
Age : 33
Location : Kg. Baru

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Thu Aug 27, 2009 1:02 pm

best la,piknik kat female mahallah;)
Back to top Go down
dadidai
Super Senior
Super Senior
avatar

Number of posts : 30
Points : 6318
Registration date : 2009-03-14
Age : 32
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Fri Aug 28, 2009 5:44 pm

oh, itu rupanya maksud best encik ehsan.
Back to top Go down
http://dadidai.blogspot.com
akmal
Deputy Dean
Deputy Dean
avatar

Number of posts : 273
Points : 6562
Registration date : 2009-03-18
Age : 30
Location : My room..eheheeh...

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Fri Sep 04, 2009 12:23 pm

ahahahah...
Back to top Go down
peachghost
Junior
Junior


Number of posts : 2
Points : 5912
Registration date : 2009-09-20

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Sun Sep 20, 2009 9:31 pm

salam..
sy bdak baru,tp dis is my opinion..
4 me, kita ptut perbaiki mass gath 2 untuk mnarik perhatian mentor2 utk dtg.
cth-> timing utk masgath.
sy rasa waktu utk masgath harus di'fix'kan durationnya,cth sejam setengah.start on time, abes on time.so mentor2 leh plan utk aktiviti diorg.
Back to top Go down
ehsansurur
Deputy Canselor
Deputy Canselor
avatar

Number of posts : 504
Points : 6789
Registration date : 2009-03-16
Age : 33
Location : Kg. Baru

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Wed Sep 30, 2009 4:26 pm

kalo bg elaun setiap kali miting mesti ramai dtg.
Back to top Go down
akmal
Deputy Dean
Deputy Dean
avatar

Number of posts : 273
Points : 6562
Registration date : 2009-03-18
Age : 30
Location : My room..eheheeh...

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Fri Oct 02, 2009 11:26 am

ahahahha...lau cm tuh...aq pon nak...
Back to top Go down
dadidai
Super Senior
Super Senior
avatar

Number of posts : 30
Points : 6318
Registration date : 2009-03-14
Age : 32
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   Thu Oct 08, 2009 1:45 pm

nak tetapkan masa lah satu problem yg senang cakap tapi susah nak buat. selalunya yg suruh tetapkan masa (contohnya sejam, sejam stgh, 2jam ) ni selalunya mentor2 yg tak berada dlm board. nanti bila dah duduk dlm board baru dapat tahu yg memang susah nak tetapkan masa. plan nak ckp sekejap tp dgn perkara berbangkitnya lagi, idea2, kritikan2, mmg susah. dulu pun lama gak mass gath. kenapa kitorg pergi sampai tak cukup kerusi? hmmmm
Back to top Go down
http://dadidai.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: macam mane nak attract mentor datang mass gath???   

Back to top Go down
 
macam mane nak attract mentor datang mass gath???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» An Unexpected Mentor (Private)
» opposites attract (sion)
» Mane Mane No Mi
» Mass Effect
» Mass Effect RP Site!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BP IIUM GEMILANG :: Forum :: What's New-
Jump to: