BP IIUM GEMILANG


 
PortalHomeGalleryFAQRegisterLog in

Share | 
 

 Terima Kasih Gemilang

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
celan82
Tutor
Tutor
avatar

Number of posts : 50
Points : 6333
Registration date : 2009-03-13
Age : 35
Location : Taman Melati Setapak, Kuala Lumpur

PostSubject: Terima Kasih Gemilang   Tue Jul 14, 2009 7:31 pm

Assalammualaikum.

Hampir terlupa cara mahu post di forum ini. Hehehehe.

Nak beritahu ini.

Rasa terkesan dan sebak apabila melihat foto-foto pada facebook masing-masing. Terus teringat sumbangan kalian lebih besar berbanding saya yang pernah menggalas tanggungjawab sebagai Head Project satu seketika dulu.

Kejayaan dan bajet yang diterima dari tahun ke tahun membuktikan kalian memang pasukan yang hebat dan mementingkan kerjasama. Tidak tahu kenapa pernah satu ketika saya berdiam diri bercakap berkenaan Gemilang.

Bacaan lanjut pada facebook, BP IIUM GEMILANG MENTORING PROJECT.
Back to top Go down
engku
Senior
Senior
avatar

Number of posts : 19
Points : 6321
Registration date : 2009-03-17
Age : 31
Location : Siddiq C4.2

PostSubject: Re: Terima Kasih Gemilang   Wed Aug 05, 2009 2:00 am

Wa'alaikumussalam..

Abg Lan, inilah hasil usaha tenio abg lan dan tenio2 yang lain selama ini yang melahirkan mentor2 seperti mereka semua..

Kalau bukan kerana penat lelah mentor2 lama, kami semua mungkin x dapat bawak gemilang ke tahap ni.. Sekarang pun mentor2 lama masih memberi bantuan kepada kami.. Syukur sangat2 kerana ada masanya kami rasa down tapi bila teringat yang mentor2 lama still support kami semangat tu datang balik, Alhamdulillah..

Saya pun rasa bangga bila tengok gambar2 diaorg dan rasanya sumbangan diaorg lebih besar dari saya masa saya jadi head project Gemilang...

Apa2 pun, teruskan usaha untuk mengubah bangsa kita dan semua umat Islam ke arah yang lebih baik.. Very Happy
Back to top Go down
dina aziz
Super Senior
Super Senior
avatar

Number of posts : 20
Points : 6331
Registration date : 2009-03-16
Age : 33

PostSubject: Re: Terima Kasih Gemilang   Thu Aug 20, 2009 2:07 am

assalamualaikum...apapun gemilang mmg hebat:) bg dina mmg susah nak menilai pengorbanan siapa lg byk dlm gemilang krn smuanya amat bharga n xternilai.apa yang penting adalah sesiapa shj yang sentiasa berada bsama gemilang sepanjang perjalanan p'juangan ini.tak kira sekecil mana bantuan yang diberikan tp itulah yng mjadi nadi penggerak sebuah perjuangan.Bak kata org sikit2 lm2 jd bukit..
wassalam[color=blue][/colo Smile
Back to top Go down
ehsansurur
Deputy Canselor
Deputy Canselor
avatar

Number of posts : 504
Points : 6789
Registration date : 2009-03-16
Age : 33
Location : Kg. Baru

PostSubject: Re: Terima Kasih Gemilang   Thu Aug 27, 2009 1:05 pm

ye terima kasih gemilang.terima kasih sume yg menyumbang tenaga,masa atau wang ringgit.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Terima Kasih Gemilang   

Back to top Go down
 
Terima Kasih Gemilang
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Red Aura

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
BP IIUM GEMILANG :: Forum :: What's New-
Jump to: